DODATKI ZA PUSTNE KOSTUME

Vsi vemo, da kostumi ne bi bili popolni brez ustrezne opreme. Zato je pomembno, da za vsak kostum izberete tudi primerne dodatke. Ne glede na to kateri pustni kostum izberete (ali princeso, ali super junaka ali kakšno uniformo), je pomembno, da izberete nekaj dodatkov, rekvizitov, zaradi katerih bo kostum zaživel, zažarel. V nadaljevanju članka vam predstavljamo nekaj dodatkov brez katerih določeni legendarni kostumi ne bi bili popolni.

Rdeči čeveljci – pustni kostum Doroteje (Čarovnik iz Oza)

Se odpravljate v čarobno deželo OZ brez prave obutve? To nikakor ne pride v poštev. V kolikor se odločite za dekliški pustni kostum Doroteje iz Oza, nikakor se ne smete pozabiti na njene čarobne rdeče čeveljce s prikupnimi bleščicami s katerimi bo vaša deklica definitivno navdušila vsakogar!

Princesa Tiara

Pri pustnem kostumu princeske predvsem ne smete pozabiti na tiaro! Le ta nepogrešljiv dodatek definira ta brezčasen kostum. Tiara je lahko okrašena le z »diamanti«, lahko se pa odločite tudi za takšne s perjem, krznom… s tem boste svoje deklici pričarali nepozaben pust.

Lasulja za pustni kostum dolgolaske

“Dolgolaska, dolgolaska. Spusti svoje lase! ” Kostum dolgolaske je vedno bolj priljubljena izbira pustnega kostuma za deklice. Tudi pri tem kostumu potrebujete lepo oblekico, saj navsezadnje je govora tukaj o princeski! Vendar pri tem kostumu morate paziti, da ne pozabite na dolgo blond lasuljo, saj kostum dolgolaske ni pravi kostum, če ne vsebuje tudi dolgih las.

Svetleči čeveljci za dekliški pustni kostum Pepelke

Pri dekliškem pustnem kostumu ne smete pozabiti na svetleče čevlje v bolj prozornih oziroma belih odtenkih, ki se bodo lepo skladala z oblekico te Disneyjeve princeske.

Torbica Wonder Woman

Wonder Woman ne more preživeti vsega svojega časa za to, da rešuje svet pred zlobnimi liki. Včasih mora kupiti več super herojskih orodij in opreme! Zato ne pozabite kupiti za svojo deklico še torbico Wonder Woman, ki bo še dodatno popestrila ta kostum super herojinje.

Roza tutu

Pri dekliškem pustnem kostumu balerine ne smete pozabiti še ljubek roza tutu, s čimer se bo dopolnil izgled elegantne prefinjene balerine. Tutu ni nujno potrebno, da je v rožnatih odtenkih, deklica si lahko izbere kakšnega v svoji najljubši barvi.

Mavrična krila ter palica

Če si želi vaša deklica odbitega pisanega mavričnega pustnega kostuma vile, ne pozabite še na mavrična krila ter mavrično palico. Zaradi teh dodatkov, bo vaša deklica imela občutek, da res lahko čara.
Kot dodatek lahko krila posujete z bleščicami, in nalepite na palico mavrične trakove. Zaradi teh dodatkov bo ta kostum še bolj izstopal.

Torej, pust se približuje in želite se prepričati, da bo vaša hčerka izbrala pravi kostum, saj bodo vendar slike magičnega pusta za vedno shranjene v vaših družinskih albumih! V zgornjem delu članka smo vam predstavili nekaj klasičnih kostumov, zdaj pa vam želimo še predstaviti nekaj likov, ki so bolj fantazijske in bolj strašljive narave.

Le nadaljujte z branjem, ne bo vam žal, saj boste tako dobili še mnogo več idej za izbiro primernega dekliškega pustnega kostuma!

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.