ZAKAJ SE ODLOČITI ZA ESTETIKO OMNIA?

Estetika Omnia je estetska klinika locirana v Celju, ki nudi storitve na področju estetke kirurgije vsem posameznikom, ki si želijo osvežiti in pomladiti svoj videz, in pri tem zgledati naravno, neizumetničeno.

Pri svojem poslovanju Estetika Omnia izhaja iz prepričanja, da nudijo storitve vsem ženskam, ki si želijo takšnega videza, v katerem se počutijo samozavestno, očarljivo. Tako so manj invazivni estetski tretmaji, med katere štejemo uporabo botoksa ter dermalnih polnil storitve, ki izboljšajo strukturo kožo, povrnejo mladostniški videz z odpravo ali zabrisom gub, ter s tem tudi zmanjšajo učinke staranja.

Storitve v Estetiki Omnia

Storitve v Estetiki Omnia so minimalno invazivni estetske storitve oziroma tretmaji. Za njih je značilno, da so predvsem hitri in učinkoviti. Večinoma ti postopki ne trajajo dlje od 20 minut, učinek je pa viden že takoj! Kar se tiče samega trajanja učinkov tretmajev, pa rezultati storitev variirajo. Tako rezultati storitev v Estetiki Omnia trajajo od šest mesecev pa vse do dveh let ali celo dlje. Trajanje učinkov pa je odvisno od vrste preparata, ki ga uporabimo pri storitvi.

V Estetiki Omnia vam ponujajo široko paleto izbora raznovrstnih storitev. Tako nudijo plasmolifting, botoks, uporabo dermalnih polnil, kemični piling in mezoterapijo, laserske tretmaje, liposukcijo, korekcijo ušes, ginekomastijo ter še veliko več. Samo ponudbo storitev si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.estetika-omnia.si, ker imate vse storitve naštete. Poleg tega, da so vse storitve naštete, so tudi dodobra opisane, predstavljene, tako, da si lahko tudi vsako posamezno storitev tudi lažje predstavljate oziroma jo lažje razumete.

Zakaj se odločiti za Estetiko Omnia?

Estetika Omnia je ena najboljših estetskih klinik v Slovenji, kjer nudijo širok spekter storitev, pri katerih uporabljajo zgolj najkakovostnejša polnila ter druge preparate. Poleg tega, da zagotavljajo strokoven ter profesionalen odnos, ter kvalitetno obravnavo, je pomembno izpostaviti tudi njihovo skrbno ter obravnavno vsake stranke posamezno. Pristop do stranke v Estetiki Omnia, je za njih ključnega pomena. Do strank nastopijo osebno ter pristop prilagodijo stranki na individualni ravni. Tudi po opravljeni storitvi in morebitnem kontrolnem pregledu, se njihova skrb za stranke ne konča – po posegu stranko kontaktira še zdravnica, ki dodatno preveri počutje in zadovoljstvo z opravljeno storitvijo.

Skrbnost je tudi na samem vrhu prioritet v Estetiki Omnia. Zdravnica tako včasih povabi stranko na več kontrolnih pregledov, da se tako doseže optimalen učinek po opravljenem posegu. Zdravnica je poleg tega tudi dostopna 24ur na dan – kadar koli imate kakšno vprašanje, vas morda kaj zaskrbi, jo lahko pokličete. Tako se stranke počutijo še bolj varne, ko imajo ves čas na voljo strokovno pomoč.

Kaj vam zagotavlja Estetika Omnia

Če se odločite za storitev v Estetiki Omnia, ste lahko prepričani, da bo procedura postopka varna. Postopek izvaja strokovna kirurginja, ki pri izvedbi storitve uporabi le najboljše in najvarnejše preparate in opremo. Rezultate opravljenega postopka bo lep, naraven, mladostniški videz, ki ne izpade umetno! Poleg strokovnosti ter varnega in profesionalno izvedenega postopka, vam v Estetiki Omnia zagotavljajo oseben pristop v celotnem postopku – torej v sami fazi nabora informacij ter posvetovanja, med posegom ter pri kontrolnih pregledih, kjer preverijo rezultat postopka.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.